:::: MENU ::::

Vergoeding en tarieven

 

Tarieven

kennismakingsgesprek (max. 15 min.) gratis
intake en onderzoek (max. 45 min.) € 53,-
behandeling in de praktijk (max. 30 min.) € 39,-
behandeling aan huis (max. 30 min.) € 51,-

Vergoeding

Ik werk gedeeltelijk contractvrij, dit betekent dat ik niet bij alle zorgverzekeraars een contract heb. Ik heb alleen een contract bij CZ. Als je bij CZ  verzekert bent dan stuur ik de declaratie rechtstreeks naar de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie/oefentherapie. Je kunt zelf opzoeken hoeveel behandelingen je vergoed krijgt.

Zit je niet bij CZ, maar bij een andere verzekeraar dan kun je ook gewoon terecht voor behandeling. Het werkt dan iets anders. Je krijgt van mij een factuur na elke maand. Deze betaal je zelf en kun je ook zelf declareren bij je zorgverzekeraar. Het ligt dan aan je basisverzekering en aanvullende verzekering hoeveel je vergoed krijgt. Je kunt dit zelf na vragen bij je verzekering, geef dan aan dat je bij een on-gecontracteerde zorgverlener bent.

Ik heb deze keuze gemaakt omdat het niet te doen is om aan alle verschillende eisen van de zorgverzekeraars te voldoen.  Ik voldoe wel aan alle kwaliteitseisen van het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging.

Afzeggen afspraak

Een behandeling bij verhindering graag afzeggen minimaal 24 uur van te voren. Afzeggen kan telefonisch of via de mail. Indien je niet of niet tijdig afmeld wordt er 75 % van het tarief in rekening gebracht.

Hier vind je de uitgebreide betalingsvoorwaarden.